Kinderpsychologen-nhn is op zoek naar Basispsychologen/Orthopedagogen en/of GZ-Psychologen voor een loondienstverband van 24-32 uur

By: kpnhn0 comments

Kinderpsychologen-nhn is een initiatief van Christel Bos en Leontien Dirkse. Zij hebben de inmiddels al 10 jaar bestaande tweemans zaak uitgebouwd tot een kleinschalige, laagdrempelige en multidisciplinaire psychologenpraktijk voor kinderen, jongeren en hun ouders in de leeftijd van 0-26 jaar.

Ons team bestaat uit zeven bevlogen, enthousiaste en humorvolle hulpverleners, waaronder basispsychologen, orthopedagogen, ambulant thuiswerkende hulpverleners, psycho-diagnostici en natuurlijk GZ-psychologen.

Onze expertgebied is het diagnosticeren en behandelen van psychische en psychiatrische problemen met behulp van Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR en online modules. Daarnaast bieden we sinds 2019 een intensief multidisciplinair jaartraject aan voor middelbare scholieren met psychiatrische problematiek waarbij veel schoolverzuim speelt, er sprake is van uitval of het afzakken van schoolniveau.

Wat bieden wij en wat zoeken wij in jou?

Je volgt een cliënt van het begin tot het einde van de behandeling waarbij je gedurende het proces op elk moment een beroep kunt doen op ervaren collega’s.

Je hebt cliëntsystemen alleen onder je hoede, maar je werkt ook samen met een collega als het gaat om individuele therapie met ouderbegeleiding, een systeembehandeling, ambulante behandeling in de thuissituatie of lichaamsgerichte non-verbale therapie in een sportruimte.

Goede samenwerking met scholen, gezin en jeugdcoaches, huisartsen, POH-GGZ en vrijgevestigde kinderpsychiaters vinden wij van groot belang om met elkaar te komen tot afname van klachten bij de cliënt en het herstel van diens eigen kracht.

Wij dagen onze teamleden uit om het beste uit zichzelf te halen. Wij  besteden mede daarom veel aandacht aan supervisie, intervisie, multidisciplinaire cliëntbesprekingen en intern en extern georganiseerde deskundigheidbevordering.

Wij zoeken basispsychologen/orthopedagogen en of GZ-psychologen met minimaal twee jaar ervaring in het doen van psychodiagnostiek en behandeling bij kinderen, jongeren en hun ouders in de leeftijd van 0-26 jaar.

Onderstaande punten gelden als een pre:

  • Expertise op het gebied van school- en leerproblemen.
  • Een afgeronde Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie.
  • Een afgeronde Basiscursus EMDR.
  • Affiniteit met ACT, Mindfulness, Schematherapie en groepsbehandelingen.

Over jezelf

Je hebt een afgeronde academische opleiding tot psycholoog of orthopedagoog én beschikt over een basisaantekening psychodiagnostiek. Daarnaast heb je een SKJ en/of NIP registratie.

Voor (aankomend) GZ-psychologen geldt dat je in afrondende fase ben van je post doctorale opleiding tot GZ-psycholoog, aandachtsgebied kind en jeugd of deze hebt afgerond.

Je bent leergierig, zelfstandig, hebt lef en dit doe je met relativeringsvermogen en humor. Met enthousiasme werk je samen met alle betrokkenen, waarbij je een proactieve houding hebt.

Wij bieden

Het salaris valt in de functieschaal 60 en wij volgen de regels van de CAO GGZ.

Solliciteren

Neem snel contact op met Christel Bos, 06-43213582 of Leontien Dirkse, 06-53547904 of mail naar info@kp-nhn.zorgring.nl

Related post

Leave A Comment